Botanische Trend nog lang niet voorbij

Ook 2018 wordt een groen jaar. De botanische interieur trend is daarom nog lang niet over! Ook wij merken dat de botanische posters het populairst blijven van allemaal. Nu de dagen weer korter zijn, het buiten vroeg donker is en de bladeren van de bomen vallen, halen we de groene bladeren en bloemen en cactussen graag in ons huis. Waarom zou je de groene natuur niet in huis halen?

Botanisch Wonen

Botanisch wonen is een interieur trend die eind 2015 is ontstaan. Met een botanisch interieur breng haal de natuur in huis en breng je de woonkamer tot leven. Van kleine plantjes tot enorme bladeren. Cactussen en nog meer cactussen (wij krijgen nooit genoeg van cactussen!). Vetplantjes en palm takken. Deze planten vormen de basis van een Botanisch interieur.

Naast het gebruik van echte planten, kiezen veel mensen ook voor de botanische posters en prints. Waarom? Omdat het je muur tot leven brengt. De posters zijn er in steeds meer vormen in kleuren. Zo kan jij zelf bepalen welke stijl het best bij je past. De Botanische Foto posters zijn bijvoorbeeld erg leuk te combineren met Scandinavische elementen. Botanische prints zijn erg leuk te combineren met quotes of Boho posters. Zo kun jij je eigen botanische stijl creëren.

Ga voor groen!

Wist je dat de kleur greenery is uitgeroepen tot de kleur van het jaar 2017 door het kleureninstituut Pantone? Dit is een geelgroene tint en daarmee een perfecte kleur in een botanische inrichting. Er zijn talloze groene kleuren waarmee jij je eigen botanische stijl kunt creëren. Volg ons op Facebook en Social media. Wij plaatsen elke dag een foto ter inspiratie!

Benieuwd naar onze Botanische Poster?