Posters

Zo hang je posters op zonder gaten te boren in de muur

Wil je je woon- of slaapkamer opknappen, maar weet je niet hoe? Of misschien zit je in een huurhuis met strenge verhuurders die geen gaten in de muren toestaan. Maak je geen zorgen, wij dekken je – dus pak wat slimme zelfklevende posterstrips en bereid je voor op een eenvoudige doe-het-zelf-handleiding die je laat zien hoe je je posters kunt ophangen zonder ook maar één gat te hoeven boren! Met slechts een paar hulpmiddelen, een avondje tv-kijken en quality time met vrienden of familieleden bij de koffie is het eenvoudig – geen technische vaardigheden nodig! Lees verder voor meer informatie!

1. Maak een stoffen posterhouder door twee stukken stof aan elkaar te naaien en een lus aan de bovenkant toe te voegen

Een ophangbare posterhouder maken van stof kan niet eenvoudiger! Alles wat je nodig hebt is twee stukken van dezelfde stof, wat draad en naald, en een kort stuk band. Begin met het aan elkaar naaien van de twee stukken stof, zodat de ene kant de andere bedekt. Neem dan het bandje en naai een uiteinde aan de bovenkant vast in een klein lusje. Met deze eenvoudige techniek kun je zowel lichte foto’s als posters ophangen zonder gaten in je muren te hoeven boren! Geniet van een moeiteloze manier om te pronken met je favoriete afbeeldingen.

foto ophangen zonder gaten te boren

2. Gebruik plakband om posters aan de muur te hangen zonder plakresten achter te laten

Je hoeft je geen zorgen te maken over de beste manier om posters op te hangen zonder dat de lijm van tape een plakkerig laagje achterlaat. Met een klein beetje voorbereiding en onderhoud kun je met plezier je posters met tape ophangen zonder je zorgen te maken over nare resten die je muren verpesten. Wij raden je aan om speciale ophangstrips of dubbelzijdig plakband te gebruiken die speciaal ontworpen zijn om posters op te hangen. Niet alleen zorgen deze methoden ervoor dat er geen plakresten achterblijven, maar ze zijn ook bestand tegen intensief gebruik en zullen niet loslaten of het behang of de verf eronder ruïneren.

3. Probeer posterhangers te gebruiken die zonder gereedschap aan de muur kunnen worden bevestigd

Heb je ooit geprobeerd een poster op te hangen, maar is hij uiteindelijk scheef komen te hangen en van de muur gevallen? Dat kan frustrerend zijn, vooral als je geen gereedschap bij de hand hebt. Maar er is een gemakkelijke oplossing – posterhangers! Deze handige hebbedingetjes kun je zonder gereedschap aan je muur bevestigen, en ze houden je poster mooi recht. Dus de volgende keer dat je er tegenop ziet om een poster op te hangen, probeer dan eens posterhangers te gebruiken.

Poster ophangen zonder gaten te boren 24. Overweeg het gebruik van verwijderbare plakstrips die geen sporen achterlaten wanneer ze worden verwijderd

Verwijderbare plakstrips zijn een geweldige manier om iets nieuws te proberen zonder je voor lange tijd vast te leggen. Zonder ooit sporen achter te laten zijn deze strips perfect om een kamer op te leuken of een coole meubeltrend uit te proberen zonder het gevoel te hebben dat je er voor altijd aan vastzit. Ze zijn er in verschillende maten en kleuren, zodat je je lijm kunt aanpassen aan het project dat je in gedachten hebt. Ze kunnen zelfs meerdere keren gebruikt worden! Wees dus niet bang om risico’s te nemen met verwijderbare plakstrips – ze kunnen je zomaar verrassen!

5. Gebruik dubbelzijdige montagetape die gemakkelijk kan worden verwijderd

Wil je die perfecte poster ophangen, maar wil je je muren niet beschadigen? Waarom hang je hem dan niet op met dubbelzijdige montagetape? Met dit soort montagetape kun je je kostbare posters gemakkelijk ophangen op elk oppervlak zonder gaten te boren, en je kunt ze verwijderen als je je bedenkt. Door de juiste soort tape te gebruiken kun je posters ophangen zonder een afdruk te maken, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over reparaties of het bijwerken van die plekken. Word creatief en geniet ervan je decoraties zo vaak te veranderen als je wilt met dubbelzijdige montagetape.

6. Bevestig touwtjes of draden om een interessant effect voor jouw posters te creëren

Creatief worden met touwtjes of draden kan de perfecte oplossing zijn! Gebruik ze om kunst op te hangen, prikborden op te hangen en zelfs bewegwijzering op te hangen. Niet alleen is dit een geweldige manier om voorwerpen op te kunnen hangen zonder spijkers te gebruiken, maar het voegt ook een interessant effect toe dat niet bereikt kan worden met traditionele methoden. Bovendien hoef je, als je ooit iets anders wilt inrichten, niet het hele gedoe van het opnieuw verven van hele muren te doorlopen – gewoon het touwtje of de draad naar beneden halen en ophangen maar!

Back to top button